Paskelbta: 2023-11-02 13:21:18
PalangosSkelbimai.lt - nemokami Palangos skelbimai

Scenų konstrukcijų sistemos stendams

Koncertams, mugėms, ekspozicijoms skirtos profesionalios aliumininės konstrukcijos. Galime pasirūpinti techniniais dalykais: tinkamiausios konstrukcijos parinkimu, jos projektavimu ir paruošimu renginiui, 3D vizualizacija.

 

http://www.euroego.lt/home/scenu-konstrukcijos/

 

Šios konstrukcijos itin patogios dėl savo lengvumo ir kompaktiškumo. Jas paprasta pervežti, montavimas taip pat neužtrunka ir nereikalauja papildomų įrankių, vinių, varžtų. Konstrukcijos visokių dydžių bei formų, todėl prisitaiko prie įvairaus dydžio erdvių. Šių konstrukcijų pagalba lengvai pakabinsite koncerto garso įrangą, apšvietimą, ekranus, projektorius, parodoje pristatomą programą ir pan.

 

http://www.euroego.lt/home/stendu-sistema-x/

 

Stendų nuoma ir gamyba, konferencijos ir jų įranga, transportavimo dėžės ant ratukų, parodų stendų įrengimas. Scenų pakylos ir podiumai, konferencijų ir renginių įrengimas, vidaus ir lauko reklama, pastatomi stendai prezentacijoms. Prezentacijos, prekybiniai stendai, varstomi rėmeliai click, stendai parodoms ir mugėms. Atitvarų nuoma, ištraukiami stendai ir baneriai rollup, aliuminiai ir mediniai stendai, parodos. Scenos ir sceninės konstrukcijos, kilnojami reklaminiai stendai, besisukantys stovai, reklaminių iškabų gamyba. Pakabinami ir pastatomi stendai, vidinės ir išorinės reklamos gamyba, pakylos.

 

UAB EuroEGO

Tel. 860631237, 860512959

El. p. info@euroego.lt

Kontaktiniai duomenys
Vietovė Palanga
Telefonas 860631237
El. paštas info@euroego.lt