Paskelbta: 2024-04-08 22:51:15
PalangosSkelbimai.lt - nemokami Palangos skelbimai

Dizaino darbai, reklama, maketavimas

Išskirtinės, aukštos kokybės dizaino paslaugos visoje Lietuvoje per trumpą laiką ir už prieinamą kainą: web baneriai (informaciniai, reklaminiai), animuoti el. atvirukai, video, animacijos kūrimas, logotipai, prekės ženklai, 3D vizualizacija, reklamos kūrimas ir kt.
 
Taip pat maketavimo ir spausdinimo darbai: kalendoriai, vizitinės kortelės, katalogai, žurnalai, blankai, vokai, etiketės, lipdukai,  vėliavos, lankstinukai, pakuotės, dėžutės, reklaminiai bloknotai, maišeliai, kvietimai, bilietai, kuponai, sertifikatai ir kita spauda.
 
Daugiau informacijos: https://www.euroego.lt/dizainas
 
Stoveliai su virvėmis atitvėrimui, ekspozicijų stendai parodoms, konstrukcijos scenoms, foto sienelės. Podiumai, šviesdėžių ir švieslenčių gamyba, apsauginiai borteliai, apsauginės tvorelės. Modulinės konstrukcijų sistemos renginiams, kilnojamos stendų konstrukcijos, prekybinės vitrinos, transportavimo dėžių gamyba. Grafinių plakatų gamyba, mobiliųjų stendų gamyba bei prekyba, stiklo pluošto vėliavų stiebai, eksponatų aptvėrimas. Spauda ant tentų ir audinio, iškabos ir jų gamyba, stendų projektavimas ir montavimas, lankstūs stendai. Reklaminės iškabos.
 
UAB EuroEGO
El. paštas: info@euroego.lt
Telefonas: +37060631237, +37060512959
Kontaktiniai duomenys
Vietovė Palanga
Telefonas 860631237
El. paštas info@euroego.lt