Paskelbta: 2024-02-21 21:11:15
PalangosSkelbimai.lt - nemokami Palangos skelbimai

ČIPŲ-LUSTŲ litavimas su 6 mėnesių garantij
ČIPŲ-LUSTŲ litavimas su 6 mėnesių garantija
JOKIO KAITINIMO, JOKIO SENO ČIPO ATSTATYMO – TIK NAUJAS IR SU 6 MĖNESIŲ GARANTIJA PAS MUS!Čipo (lusto) keitimas yra vienas iš sudėtingiausių kompiuterio remonto paslaugų. Dažniausiai  čipas yra užlituotas ant pagrindinės plokštės ir norint jį pakeisti yra reikalinga profesionali litavimo įranga, gilios žinios bei patirtis. Mes čipų litavimo paslaugą suteikiame VIETOJE, nes investavomo į tam reikalingą įrangą, laiką, kad klientas gautų kokybišką paslaugą pas MUS.
-Lituojame nešiojamų kompiuterių lustus ( čipus),  suteikiame 6 mėn. garantiją. 
Pas mus čipai nekaitinami, neatstatomi tie patys naudoti. Kaitintiems/tų pačių čipų atstatymui galima suteikti iki 3 mėnesių garantiją, nes paprastai tik tiek trunka gyvavimo laikotarpis. Mes norėdami įrodyti savo profesionalumą, suteikiame 6 mėnesių garantiją. Senos  detalės gali būti grąžinamos. Mes patys importuojame originalius iš gamyklų čipus, tad galime pasiūlyti gerą kainą ir greitą remontą, juk turime praktiškai visų rūšių čipus vietoje. 
IŠRAŠOME PVM SĄSKAITĄ FAKTŪRĄ.
Jei turite papildomų klausimų dėl šios paslaugos skambinkite ar rašykite ir pats meistras Jums atsakys.KONSULTACIJOS TELEFONU: I-VI: 9.00-19.00Mus rasite adresu:Vilniaus g. 230, Šiauliai (Patogus privažiavimas).Mob: +37067701977, info@cipas.lt., skype: cipas.lt Daugiau informacijos internetinėje svetainėje  www.cipas.lt
MŪSŲ REMONTOS IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS: remontas atliekmas vietoje, visa remontui reikalinga įranga vietoje, importuojame iš gamintojų detales už geriausią kainą, visi kompiuteriai registruojami sistemoje, kad klientui būtu ramu ir saugu, remontas atliekmas greitai, kruoščiai, sutaisomi praktiškai visi gedimai, priskiriami profesionalams, visapusiška konsultacija, suteikiama garantija iki 6 mėn. remonto darbams.
Kontaktiniai duomenys
Vietovė Palanga
Telefonas +37063977277
El. paštas info@cipas.lt