Šiandien paskelbta: 111Viso skelbimų: 1765Šiandien yra rugpjūčio 17 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas PalangosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
+37063977277Skambinti
PradžiaAuto dalysKita

DVR R300 GPS VAIZDO REGISTRATORIUS SU DVIE

Paskelbta 2024 Vasario 21d., 21:10
 DVR R300 GPS VAIZDO REGISTRATORIUS SU DVIE

DVR R300 GPS VAIZDO REGISTRATORIUS SU DVIEM KAMEROM

WWW.PIRKCIAU.LT

Kaina: 82.00€

PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER 1-2 D.D.

Vaizdo registratorius gali būti vos ne vienintelė galimybė įrodyti savo nekaltumą. Nes tai yra nešališkas ir nepaperkamas liudytojas, kuris iš tikro nebijo nieko, nei grasinimų, nei aukštų oponento pareigų ar šantažo.  Taigi, naudojantis video registratorių įgyja visą eilę pranašumų, kuriuos sunku nuginčyti. Naudojant kameras su dviem objektyvais, nenutrūkstamai bus fiksuojama ne tik kas vyksta priekyje, bet taipogi ir automobilio salone (aktualu taksi, autobusų ir mikroautobusų, spec. tarnybų, vairavimo mokymo automobiliams). GPS antenos pagalba užfiksuos datą, laiką kada įvyko eismo įvykis bei greitį, nes dažnai ginčijamasi, kad greitis buvo per didelis.

Kamera automatiškai pradeda įrašymą įjungus automobilio maitinimą, sustoja ir išsijungia – išjungus automobilio maitinimą. Įrašas vyksta laiko intervalais arba kol kortelė bus pilna. Ciklas – pritrūkus kortelėje laisvos vietos, rašoma iš pradžių ant jau įrašytų vaizdų.

   Vaizdas yra aukštos kokybės. Prietaisas turi dvi kameras. Viena prietaise įmontuota kamera filmuoja priekį, kita kamera filmuoja automobilio saloną.

    Prietaisas turi GPS orientaciją. Filmuotoje medžiagoje užfiksuojamas realus laikas, realus važiuotas greitis, data. Programa leidžia pasirinkti Google žemėlapį ir perkialiama judėjimo trajektorija.

  GPS Sensorius (pagreičio matuoklis) - automatiškai išsaugo vaizdą po kritimo arba keičiant padėtį. Jutiklis skirtas matuoti transporto priemonės pagreitį.

   Prietaisas naudojamas: automobiliuose kaip eismo nelaimės įrodymo ar prevencinės kontrolės vaizdinė medžiaga; Turistinėse kelionėse; Taxi automobiliuose; Specialios paskirties technikoje bei automobiliuose; Tolimųjų reisų sunkvežimiuose.

Prekę galima pristatyti  per 1-2 darbo dienas į visus Lietuvos miestus ir miestelius.

KONTAKTAI: +370 639 77277 arba +370 677 01977,

info@pirkciau.lt, www.pirkciau.lt
Atvykite pas mus: Vilniaus 230, Šiauliai, arba

Tilžes 109 PC “Saulės miestas“;
Darbo laikas: I–V: 9,18 val., VI: 9,14 val.

 

 

 

 

Kaina: 82 EUR

Kontaktai

Paskelbė
regotech
Telefonas
+37063977277
Vietovė
Palanga
El. paštas
Skype
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 5431 k.
Peržiūrėtas: 850 k.

Komentarai

Komentarų nėra
Rašyti komentarą