Šiandien paskelbta: 0Viso skelbimų: 1784Šiandien yra rugpjūčio 17 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas PalangosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
+37063977277Skambinti
PradžiaPaslaugosRemonto

EFETYVUS, GREITAS išlūžusių jungčių remont

Paskelbta 2024 Vasario 21d., 21:11
 EFETYVUS, GREITAS išlūžusių jungčių remont
EFETYVUS, GREITAS išlūžusių jungčių remontas
Išlūžo, ar netyčia sulaužėte kokią nors kompiuterio jungtį ? Išlūžo maitinimo lizdas? Kodėl privalote pakeisti išlūžusį lizdą nauju NEDELSIANT? 
- IŠLŪŽĘS LIZDAS:  Maitinimo, ausinių, USB lizdas dažniausiai lūžta dėl kelių priežasčių: eidami užkliuvote su koja maitinimo laidą arba sugedo kompiuterio pakrovėjas ir Jūs įsigijote naują, ne originalų ir jis ne visai atitinka maitinimo lizdą. Jūs jį dažnai lankstėte, tol kol maitinimo lizdas sulūžo. Jei išlaužėte USB, maitinimo ar garso lizdą, nebejunkite į juos daugiau jokių įrenginių, kad neįvyktų trumpas jungimas. Pristatykite kompiuterį mums ir mes išspręsime iškilusias problemas.
- PIETINIO TILTO: Rečiau pasitaikantis tai pietinio tilto perkaitimas, o gedimas pasireiškia taip: neveikia klaviatūra, neveikia USB jungtis, web. kamera ir kai kuriais atvejais nerodomas vaizdas. 
Nenusiminkite. Patikėkite mūsų specialistui savo kompiuterį ir mes jį nedelsiant sutvarkysime. Žengdami koja kojon su tobulėjančiomis technologijomis nuolat plečiame teikiamų paslaugų spektrą. UAB „ Rego Tech“  specializuojasi visų tipų kompiuterių remonte: tiek nešiojamų, tiek stacionarių. Esame atsakingi ir patikimi, nes siekdami geriausio rezultato, vykdome savo pažadus ir įsipareigojimus.
MUS RASITE ADRESU :UAB „Rego Tech“Vilniaus g. 230, Šiauliai (Patogus privažiavimas)El.p. info@cipas.ltSkype: cipas.ltMob.: +37067701977Darbo laikas: I-V: 9-18 val., VI: 9-18 val.Daugiau informacijos apie atliekamas paslaugas rasite mūsų internetinėje svetainėje: www.cipas.lt*Nuolatiniams klientams taikome NUOLAIDAS.*
MŪSŲ REMONTOS IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS: remontas atliekmas vietoje, visa remontui reikalinga įranga vietoje, importuojame iš gamintojų detales už geriausią kainą, visi kompiuteriai registruojami sistemoje, kad klientui būtu ramu ir saugu, remontas atliekmas greitai, kruoščiai, sutaisomi praktiškai visi gedimai, priskiriami profesionalams, visapusiška konsultacija, suteikiama garantija iki 6 mėn. remonto darbams.
Kaina: 1 EUR

Kontaktai

Paskelbė
regotech
Telefonas
+37063977277
Vietovė
Palanga
El. paštas
Skype
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 5412 k.
Peržiūrėtas: 588 k.

Komentarai

Komentarų nėra
Rašyti komentarą