Šiandien paskelbta: 1Viso skelbimų: 1784Šiandien yra rugpjūčio 17 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas PalangosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
867247506Skambinti
PradžiaTransportasPaslaugos

Perkraustymo paslaugos AIRIJA-Lietuva-AIRI

Paskelbta 2024 Kovo 27d., 22:02
 Perkraustymo paslaugos AIRIJA-Lietuva-AIRI

Perkraustymo paslaugos AIRIJA-Lietuva-AIRIJA LT-IRL-LT

Į / IŠ Airijos / Lietuvos  PASTOVIAI GABENAME pagal individualius užsakymus fiziniams asmeniams ir firmoms: krovinius ir ne tik. ( parodos / mugės )

PERKRAUSTYMAI IŠ Airijos, Į Airiją PRIEINAMOMIS KAINOMIS.

Mes vežame į visus Airijos  miestus, miestelius. Pervežame į visus Lietuvos miestus, kaimus, pristatome į namus, nuo durų iki durų.

VEŽAME:

BALDUS,BUITINĘ TECHNIKĄ, ĮVAIRIAS STATYBINES MEDŽIAGAS, KROVINIUS.

EURO PALĖTES, MOTOCIKLUS, DVIRAČIUS, AUTO-MOTO DETALES, IR ĮVAIRIUS KITUS KROVINIUS. Pervežame pagal susitarimą ir nestandartinius krovinius.

Visa Lietuva / Visa Airija  EL.PAŠTAS: info@voris.lt ; SKYPE: voris.uab TEL.NR.: +37067247506 ; viber: voris ( +37067247506 ) ; WhatsApp: voris ( +37067247506 ) Maloniai laukiame skambučių ar pasiteiravimų ! http://www.perkraustom.eu / http://www.voris.lt

Pervezimai, pervezimas. Perveza, veza, vezame, nuveza, vezame I, vezame is, gabename i airija, gabename is airijos, vezame krovinius, veza krovinius, pervezimas kroviniu, nuvezimas krovinio, į airiją  veza, iš airijos vezame, pervezimas iš Airijos  krovinių, pervezimas iš Lietuvos krovinių, veza iš lietuvos į Airiją, perveza iš lietuvos kroviniu, veza siuntas, vezame siutas į Airiją, vezame siuntas į Airijos, krovinių ir siuntų, iš airija baldų, į Airija baldų, iš lietuvos daiktų pervezimas, perkraustymas, persikraustymas, perkraustome iš, perkraustome į, perskraustymas į lietuvą, perkrausto pigiau, perkrausto saugiai, perkraustome greitai, perkraustymas į airija, iš Airijos perkraustymai, tarptautiniai perkraustymai.

Kaina: 1250 EUR

Kontaktai

Paskelbė
voris
Telefonas
867247506
Vietovė
Palanga
El. paštas
Skype
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 3975 k.
Peržiūrėtas: 532 k.