Šiandien paskelbta: 188Viso skelbimų: 1656Šiandien yra rugpjūčio 17 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas PalangosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
861270035Skambinti
PradžiaNekilnojamasis turtasStatyba

Fasado dekoro detalės , langų apvadai, rustai

Paskelbta 2024 Kovo 29d., 11:08
 Fasado dekoro detalės , langų apvadai, rustai
UAB „KUBĖ“ EliteDecor.lt – interjero ir eksterjero dekorų salonas.
Esame Vilniuje, bet dirbame visoje Lietuvoje. Dekoras pristatomas per kurjerio tarnybas į visus miestus: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Utena, Šiauliai, Panevėžys, Tauragė, Alytus ir kitus.
Mūsų įmonė atstovauja kelis fasado dekoravimo elementų gamintojus Lietuvoje. Kiekvienas dekoro gamintojas turi savo unikalią technologiją. Naudojamos tik patikimos medžiagos tinkantys mūsų klimato sąlygom.
Namo fasado apdaila, dirbiniai iš polistirolo (apdailos elementai) gali būti montuojama kaip ant
naujai statomo pastato fasado taip ir ant seno, kurį norima padekoruoti. Tai gali būti ir klinkerio, klinkerinių plytelių, plytinis arba polistirolinis (arba iš vatos) armuotas fasadas dengtas dekoratyviniu tinku. Kiek sunkiau su ventiliuojamu fasadu, bet turime jam kitą sprendimą – dekoras iš poliuretano, elementas eksterjerui. Poliuretanas – tai šiuolaikinė apdaila imituojanti gipso liejinius.
Namų eksterjeras – tai Jūsų vizitinė kortelė. Fasadas turi būti dekoruojamas pasitarus su specialistais – dizaineriais ir architektais arba su mūsų konsultantais. Kitaip galite tik sugadinti fasado vaizdą. Taip pat fasadų dekoravimo idėjų galite rasti pas mus tinklapyje arba Facebook atliktų darbų galerijoje.
Fasado dekoro elementų katalogą ir kainas galite rasti pas mus tinklapyje. http://www.EliteDecor.lt
Pristatome didelį fasado lipdinių asortimentą. Lipdiniai skirstomi į palanges, langų apvadus (apvadai), cokolinius bei tarpaukštinius karnizus (karnizai), palaikančių elementų imitacijas (konsolės), kampinius fasado elementus, plokštes (rustai) bei kolonų elementus – stiebas, kapitelis, bazė (kolonos).
Viskas yra gaminama individualiai. Gamyba trunka apie 3-7 savaites priklausomai nuo objekto dydžio, gamybos apkrovimo užsakymo paleidimo momentu bei pasirinktos technologijos.
Bet kokiu atveju, fasado puošimas klasikiniais elementais reikalauja laiko. Rekomenduojame apie tai susimastyti iš anksto, kitaip teks arba atsisakyti idėjos, arba dėl laiko stokos turėti mažesnį pasirinkimą.
Užsakymus ar užklausas galite pateikti internetu, atsiuntę mums elektroninį laišką info@elitedecor.lt , galite paskambinti (tel: +37061270035) arba galite atvykti į mūsų
parduotuvę Vilniuje Laisvės pr. 82

Kontaktai

Paskelbė
Elite decor
Telefonas
861270035
Vietovė
Palanga
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 5286 k.
Peržiūrėtas: 333 k.